News Flash:

UBB Cluj, premiata pentru implicare in protectia mediului

17 Ianuarie 2016
1204 Vizualizari | 1 Comentarii
UBB Cluj
Asociatia Planeta Verde, impreuna cu Asociatia Romana de Mediu au desemnat Universitatea Babes-Bolyai  castigatoare a premiului  de "Constientizare, educare si cercetare" in domeniul mediului.

Premiul va fi acordat in 18 ianuarie 2016, la Opera Nationala Bucuresti, in cadrul ceremoniei "25 de ani de Mediu in Romania".

Cele doua asociatii (Asociatia Planeta Verde si  Asociatia Romana de Mediu), sustinute de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, au dorit, prin acordarea acestor premii, sa faca cunoscuta, la nivel national, implicarea activa a unor institutii, organizatii si persoane in rezolvarea problemelor din domeniul protectiei mediului.

"Acest premiu ne onoreaza si, in acelasi timp, ne responasabilizeaza. Universitatea noastra si-a asumat misiunea de cetatean activ al comunitatii, asta insemnand ca suntem preocupati inclusiv de gasirea unor solutii pentru problemele de mediu cu care ne confruntam" - a declarat acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatea babes-bolyai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Cristi  | #19317
Câștiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectăm persoane din toată țara, pentru colaborare part-time sau full-time. Câștigi 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă și cerem același lucru. Pentru mai multe detalii, solicitați “Info” la adresa de e-mail:cristy_byk@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 32 queries | Mysql time :0.058040 (s)