News Flash:

UBB Cluj, prima universitate din Romania care si-a deschis reprezentanta in Japonia

7 Noiembrie 2017
787 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj 1

Universitatea Babes-Bolyai are, incepand din aceasta luna, un birou propriu la Universitatea din Kobe, devenind astfel prima universitate din Romania cu reprezentanta in Japonia, dar si in Asia.

Biroul UBB a fost deschis in urma vizitei desfasurate la Universitatea din Kobe (Japonia), in perioada 26 octombrie - 1 noiembrie 2017, de rectorul Universitatii Babes-Bolyai, acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, respectiv a intalnirilor cu presedintele Universitatii din Kobe, prof. Takeda Hiroshi, precum si cu vicepresedintele institutiei - prof. Inoue Noriyuki si prof. Yoshii Masahiko. 

 Deschiderea biroului reprezinta un nou pas strategic in dezvoltarea internationala a UBB si atesta recunoasterea calitatii actului educational de la Universitatea Babes-Bolyai. Biroul va sustine activitatile interuniversitare, diseminarea de informatii, atragerea de studenti, dar si dezvoltarea colaborarilor pentru cercetari interdisciplinare.

In cadrul deplasarii, rectorul UBB a vizitat mai multe institutii de invatamant superior din Kobe si Tokyo, urmand a se stabili noi parteneriate strategice de colaborare, dezvoltarea de noi programe de internship pentru studenti, colaborari pe parte academica, precum si cu firme pentru activitati de cercetare aplicata si programe de pregatire.

Universitatea din Kobe se afla in Top 500 in Shanghai Ranking 2017, unul dintre cele mai prestigioase clasamente internationale ale universitatilor, fiind o universitate de top in Japonia. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb reprezentanta japonia kobe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 22 queries | Mysql time :0.081603 (s)