News Flash:

UBB gazduieste evenimentul Academica BNR 2017, dedicate bunelor practice in domeniul financiar bancar

10 Martie 2017
911 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj

Universitatea Babes-Bolyai gazduieste, in perioada 7 martie - 25 aprilie 2017, un numar de 7 seminarii - pilot cu tematici legate de activitatile specifice Bancii Nationale a Romaniei, in cadrul proiectului Academica BNR, organizat in parteneriat de cele doua institutii.

Scopul proiectului este acela de a permite participantilor sa se adreseze in mod direct, intr-un cadru formal, specialistilor BNR in vederea schimbului de bune practici in domeniul financiar bancar. Temele abordate trateaza subiecte de natura economica si financiara, precum si clarificari conceptuale ale fenomenelor bancare contemporane si corelarea programelor si proiectelor sistemului universitar economic cu cerintele actuale de pe piata muncii, printr-un dialog direct cu masteranzi, doctoranzi si cadre didactice din mediul academic.

In aceasta perioada participantii vor dezbate, alaturi de experti ai BNR si practicieni recunoscuti ai domeniului financiar-bancar, teme referitoare la modelare si politica monetara, operatiuni de piata, politici macroprudentiale, stabilitate financiara, trecerea la euro, garantare depozite bancare, rezolutie bancara, HR banci centrale, sisteme de plati, comunicare.

Programul complet al actiunilor poate fi accesat la adresa: https://econ.ubbcluj.ro/eveniment.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb bnr academica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.033760 (s)