News Flash:

UBB inaugureaza joi noile laboratoare de informatica, dotate de EBS Romania. La eveniment va particia si consulul Germaniei la Sibiu

10 Decembrie 2015
2209 Vizualizari | 4 Comentarii
UBB Mathematicum
In cursul zilei de joi, 10 noiembrie 2015, consulul Judith Urban de la de la Consulatul Republicii Federale Germane din Sibiu va participa la inaugurarea festiva a laboratoarelor de informatica apartinand Facultatii de Matematica si Informatica a UBB, dotate prin contractul de sponsorizare al programului de studiu Informatica - Linia germana, nivel licenta, de catre firmele partenere, EBS Romania S.A - o companie NTT DATA, MHP Consulting Romania SRL si Porsche AG.

Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 10.00, la sediul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA), salile L320 si L321. Cu aceasta ocazie laboratoarele vor fi redenumite, primind astfel numele de Laboratorul EBS, respectiv Laboratorul MHP.

La aceasta ceremonie vor participa Daniel Metz, CEO EBS, Oliver Oswald, CEO MHP si alti invitati. Din partea Universitatii Babes-Bolyai vor participa prof. univ. dr. Rudolf Gräf, prorector responsabil de linia germana si cooperarea cu mediul cultural german, studii doctorale, edituri si prof. univ. dr. Adrian Petrusel, decanul Facultatii de Matematica si Informatica alaturi de cadre didactice si studenti din UBB.

Universitatea Babes-Bolyai, impreuna cu MHP Consulting Romania SRL, Porsche AG si cu EBS Romania S.A - o companie NTT DATA. au semnat in data de 5 martie 2014 un contract pentru finantarea primului program de studiu, specializarea informatica, cu limba de predare germana, din cadrul Facultatii de Matematica si Informatica. Programul se adreseaza absolventilor de liceu cu diploma de bacalaureat, cunoscatori ai limbii germane.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ubb daniel metz universitatii babes-bolyai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

sibnet  | #18482
Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email: sibnet@usa.com
corny  | #18489
Oportunitate extra in timpul liber!
Devino si tu o parte din industria Hollywood-ului si castiga o avere de cel putin o suta de mii de euro! Lucrezi de acasa pe calculator.
Pentru iceput poți castiga intre 100 – 285 euro chiar din prima luna.
Viitorul tau depinde de propria ta dezvoltare personala! In premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs online exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac banii. Un curs care iti ofera oportunitati extraordinare!
Avem nevoie de oameni ambitiosi (cu varste intre 18 – 65 ani), oameni care sa munceasca in domeniul reclamei si care vor sa castige sume mari de bani! Proiectul vizeaza piata mondiala.
Asa cum vei vedea in instructiunile pe care le vei primi gratuit, totul depinde numai si numai de vointa ta! Dupa finalizare vei primi un contract de commission.
Solicita acum informatii detaliate la adresa de email: businessproiect@gmail.com
claudia  | #18502
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie să o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii folosind cuvantul INFO la adresa de email: tu_y_eu@yahoo.com
irina  | #18516
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
irina_papusik17@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2837 (s) | 22 queries | Mysql time :0.075394 (s)