News Flash:

UBB lanseaza proiectul Chemgeneration, dedicat elevilor de liceu

13 Martie 2018
515 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj

Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din cadrul Universității Babeș-Bolyai lansează vineri, 16 martie 2018, programul Chemgeneration dedicat elevilor de liceu.

Tema acestei ediții este economia circulară, mai exact reutilizarea unor obiecte prin reciclare.

Chemgeneration este un program științific interactiv sponsorizat de firma BASF și susținut de Universitatea Babeș-Bolyai. Programul este conceput cu scopul de a populariza știința, de a familiariza elevii de liceu cu partea atractivă a chimiei și de a-i ajuta să înțeleagă cum pot contribui științele naturii la construirea unui viitor durabil.

Programul este derulat în cadrul Facultății de Chimie și Inginerie Chimică sub îndrumarea lect. dr. Albert Soran (coordonator) și lect. dr. Alexandra Pop, precum și cu ajutorul voluntarilor din Organizația Studenților Chimiști.

Evenimentul se va desfășura de la ora 13.00, la sediul Facultății de Chimie și Inginerie Chimică a UBB (str. Arany János nr. 11).

Informații suplimentare despre ediția 2018 a programului Chemgeneration și experimentele desfășurate în cadrul atelierelor săptămânale se pot obține consultând pagina oficială http://chemgeneration.com/.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.022003 (s)