Potrivit unui apropiat al familiei lui Gheorghe Dinca, dupa cea de-a treia noapte pe care a petrecut-o in arest, criminalul a solicitat familiei sa-i aduca mai multe lucruri dupa gratii. Din cate se pare, barbatul de 66 de ani care le-a ucis cu cruzime pe cele doua adolescente a cerut sa-i fie aduse in arest mai multe camasi curate, un aparat de radio, dar si pastilele pentru tratamentul pe care-l urmeaza.  

A contestat arestul preventiv

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sambata, prin decizia magistratilor Tribunalului Dolj. Imediat dupa ce judecatorii au hotarat sa il trimita dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile, Gheorghe Dinca a depus contestatie.

Curtea de Apel Craiova judeca, marti, contestatia barbatului acuzat de uciderea celor doua fete, Alexandra si Luiza. Initial, Dinca era acuzat de trafic de minori si viol, dar, dupa ce a recunoscut doua crime si anchetatorii au gasit, intr-un butoi, oase calcinate si dinti de natura umana, au extins cercetarile pentru omor calificat.

Fiica lui Gheorghe Dinca, declaratii halucinante!

“Anchetatorii nu ne-au lasat (n.r. – pe D. Dinca si pe mama ei, Elena) sa intram in curte. Nu ne-au lasat sa hranim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic si nici pe noi nu ne lasa sa le dam mancare. Unde este Protectia Animalelor?”, a declarat D. Dinca.

Ea este singura care a ales sa ramana in Romania, fratii ei si mama sa alegand sa plece in Italia, fara sa mai stie ceva de Gheorghe Dinca. La cei aproape 40 de ani ai sai, fiica lui Gheorghe Dinca are o viata implinita, iar acum lucreaza in Timisoara pentru o companie agricola detinuta de un italian.

 

coral