UDMR își desemnează azi candidatul la alegerile prezidențiale, în cadrul Consiliului Reprezentanților Unionali. CRU are loc de la ora 12.00, la Târgu-Mureș.

Ședința Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) va avea loc vineri de la ora 12.00, la Târgu-Mureș.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, își va prezenta, în cadrul reuniunii, raportul politic, iar apoi va fi desemnat candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale.

De asemenea, UDMR va alege și un președinte executiv.

Kelemen anunţa în iulie că UDMR va avea candidat propriu la alegerile prezindenţiale și spunea că pentru el, personal, o candidatură la Preşedinţie nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică, în condiţiile în care a fost desemant de două ori până acum candidat al Uniunii la precedentele alegeri.

„Vom discuta şi vom lua o decizie în funcţie de părerea colegilor. Eu nu prea mă agit, am făcut de două ori campania prezidenţială, dacă trebuie o fac şi pe a treia, nu asta e problema, dar pentru mine nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică. Ştiu cum se face, problema este ce vor colegii, ce soluţie cred că va fi mai bună în acest an”, declara atunci Kelemen.

coral