News Flash:

UIMITOR! Bautura pe care o servim zilnic ne apara de o boala crunta. Despre ce este vorba

21 Noiembrie 2014
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Oamenii de stiinta subliniaza faptul ca cofeina nu este ingredientul care ajuta la buna functionare a organismului.



Consumul de cafea previne riscul de niveluri crescute de diverse biomarkeri care semnaleaza cand un organ este defect. Daca nivelul acestor enzime (gama-glutamil, aminotransferaza alcalina si fosfataza alcalina) este crescut, acesta poate fi un caz de leziuni hepatice. Mai mult decat atat, nivelurile sanguine ale enzimelor pot sugera probleme, cum ar fi diabetul zaharat, ciroza, cancer, boli cardiovasculare si altele.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cofeina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0720 (s) | 25 queries | Mysql time :0.012959 (s)