News Flash:

Ultima ora: Dosarul lui Uioreanu si compania, bun de judecata

18 Octombrie 2014
2021 Vizualizari | 0 Comentarii
Magistratul Tribunalului Cluj, Alina Topan a admis completarea neregularitatilor din actul de sesizare si a dispus inceperea judecarii dosarului de coruptie al fostului presdinte al Consiliului Judetean Horea Uioreanu.

Magistratul admisese la inceputul saptamanii trecute una din exceptiile invocate de aparatorii omului de afaceri Ioan Bene si ceruse procurorilor DNA clarificarea unor neregularitati, legate de legatura dintre Uioreanu si Bene.

Procurorii DNA au raspuns n termenul legal de 5 zile si au transmis judecatorului detaliile solicitate, astfel incat nimic nu mai poate opri judecarea dosarului, toate exceptiile ridicate de aparatorii inculpatilor fiind in acest moment respinse.

Uioreanu, Ioan Bene si Vasile Pogacean au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, in jurul modernizarii aeroportului si a decontarii unro lucrari in comunele limitrofe Clujului. Chiar daca si-a dat demisia din fruntea Consiliului Judetean, Uioreanu a ramas inca o luna in stare de arest preventiv.

Solutia instantei: "- Incheiere - respinge cererile si exceptiile formulate de inculpatii U H D, B I, P V, D G R si P I prin avocatii alesi si in consecinta, constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr.4/P/2014 emis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie DNA Serviciul Teritorial Cluj privind pe inculpatii U H D, B I, P V, P I si D G R. Constata legalitatea administrarii probelor, precum si a actelor de urmarire penala efectuate in cauza. Dispune inceperea judecatii in cauza privind pe inculpatii U H D, B I, P V, D G R si P I, urmand a se fixa primul termen de judecata dupa ramanerea definitiva a prezentei incheieri. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare."


 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alina topan coruptie ioan bene dna vasile pogacean solutia instantei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 22 queries | Mysql time :0.059500 (s)