Cu doar cateva minute in urma, prezentatoarea TV Gabriela Cristea a nascut! Ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, la clinica Sanador din Capitala, iar bucuria familiei este incomensurabila.

Gabriela Cristea declara ca a ales deja numele fetitei care urma sa vina pe lume, numai ca a dorit sa pastreze saecretul. Totusi, frumoasa prezentatoare i-a asigurat pe fani ca va spune numele ales pentru fetita imediat dupa nastere.

„Am 37 de saptamani, la 38 de saptamani esti la termen. Mie mi-a calculat sa nasc la 37 de saptamani, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, sa mai amanam. Exista riscul de ruptura de uter, care e o chestie nasoala si de ce sa risti niste lucruri aiurea. Nu am voie sa nasc natural, nici daca as fi vrut”.

”Nu ma lasa nici sotul, cica de ce sa ma chinui in halul ala, cu nastere naturala. Sefii nostri abia asteapta sa treaca perioada asta, a gravidelor. Eu ma opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gandit la el, dar il vom spune de-abia dupa ce se naste. Numele nu sunt 100% romanesti, dar sunt nume de circulatie internationala”, a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

coral