Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. Urmează să fie efectuată o expertiză. Polițiștii de la IPJ Ilfov au deschis, deja, un dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor.

Cristina Țopescu a murit singură, într-un imobil unde locuia cu chirie. Întreaga avere o împărțea cu câinii, pe care îi iubea enorm. Patrupedelor nu le-au lipsit absolut nimic.

Cu puține săptămâni înainte să moară, Cristina Țopescu se angajase la Ministerul Sănătății, unde era consilier pe probleme de comunicare. Lunar, încasa 5.000 de lei. În plus, primea și indemnizație de hrană.

Deținea și o firmă, Fix Media Production SRL, cu obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video, care a terminat anul fiscal 2018 cu pierderi în valoare de 12.937 de lei. În ultima perioadă se confrunta cu grave probleme financiare.

“Tot venitul ei îl dedica…”

„Toată viaţă şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă.

O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a povestit medicul Monica Pop.

coral