News Flash:

Un aliment pe care majoritatea oamenilor il consuma aproape ZILNIC creste riscul de cancer

26 Ianuarie 2016
693 Vizualizari | 0 Comentarii
frigider
Consumul regulat de friptura bine-facuta si de hamburgeri ar putea dubla riscul de cancer de prostata, avertizeaza expertii americani.

Examinarea obiceiurilor alimentare a peste 1000 de barbati a dus la gasirea unei legaturi intre carnea rosie bine facuta (uscata) si cea mai grava forma a cancerului de prostata. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din California, si hamburgerii se afla printre cele mai periculoase mancaruri care pot dubla riscul de a dezvolta o forma agresiva a bolii.

Nu consumati mai mult de 70 g de carne pe zi

Studii anterioare ce aveau in vedere legatura dintre carnea rosie si cancerul de prostata au avut rezultate neconcludente. Acest lucru, spun specialistii, poate fi datorat faptului ca nu au fost separate tipul comun de cancer si forma lui cea mai agresiva si ca nu s-au concentrat asupra gatitului la temperaturi ridicate. Consilierii pe probleme stiintifice ai Ministerului Sanatatii din Marea Britanie recomanda un consum zilnic de maximum 70 de grame de carne pe zi. (sursa: doctorulzilei.ro)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carnea rosie cancerului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.017581 (s)