Caz naucitor in Brazilia acolo unde o fetita a fost ingropata, din greseala, timp de opt ore. Familia a crezut ca micuta a murit dupa ce a fost adusa pe lume. Dar, dupa opt ore, din mormantul fetitei au inceput sa se auda gemete.

Conform mirror.co.uk, familia fetitei a crezut ca aceasta a murit la nastere. Dar, dupa multe ore de cand a fost ingropata micuta a inceput sa planga.

Doi politisti sositi la fata locului au inceput sa dea pamantul la o parte pentru a scoate bebelusul de sub pamant, iar imaginile au fost filmate de unii martori prezenti la intreaga scena. In mod miraculos, micuta a fost scoasa de sub pamant fara rani majore si a fost transportata la spital, unde medicii i-au eliberat imediat caile respiratorii si i-au administrat oxigen.

Este o minune ca micuta a supravetuit. Mama sa a declarat ca era singura cand a nascut-o. Ea se afla in baie, iar bebelusul s-a lovit puternic la cap cand a fost adus pe lume. Bunica bebelusului a crezut ca fetita a murit cand s-a oprit din plans. A luat un material, a infasurat-o si a ingropat-o in curte. Dupa opt ore, din mormant au inceput sa se auda gemete.

Medicii au ramas socati de faptul ca micuta a supravetuit dupa ce a fost ingropata timp de opt ore.

coral