News Flash:

Un “crater” sta de ani de zile neastupat pe strada Viilor din Cluj, spre disperarea locuitorilor zonei. Primaria a promis plombarea inca din aprilie 2013

5 Septembrie 2015
803 Vizualizari | 0 Comentarii
O groapa de toata furmuseatea s-a instalat pe strada Viitor din cartierul clujean Zorilor, fiind cunoscuta de toti soferii care au drum prin zona. Cu toate ca problema a fost semnalata in uma cu mai bine de doi ani Primariei, care promitea ca va remedia situatia printr-o plomba, locuitorii zonei au aflat pe propria piele ca una este ca municipalitatea sa promita ceva, si alta sa faca.

In urma unei solicitati catre serviciul responsabil din cadrul Primariei Cluj-Napoca, locatarii care semnalau existenta gropii pe strada Viilor nr 23 au primit un raspuns afirmativ, in sensul ca le era promis ca in cel mai scurt timp o echipa isi va face aparitia si o va plomba.

“Referitor la sesizarea dumneavoastra privind repararea aleii, va facem cunoscut faptul ca vom executa lucrari de intretinere prin plombari gropi, ocazie cu care se vor remedia si cele semnalate.”, se arata intr-un raspuns al Directiei Tehnice din cadrul Primariei Cluj, datat in anul 2013, mai precis 5 aprilie 2013.

Cu toate acestea, au trecut mai bine de doi ani jumatate si groapa este tot acolo, semn clar ca dupa ce au trimis raspunsul pozitiv, nimeni din cadrul Pirmariei nu s-a mai obosit sa se intereseze de problema. Ba mai mult, situatia a degenerat, in prezent surpandu-se si un canal.

“Locuiesc in aceeasi zona si pot sa confirm ca acea groapa e tot acolo si in plus in mijlocul aleii de acces dintre Viilor 23 si 27 s-a mai surpat si un canal. Cam in ce an sa ne asteptam sa fie efectuate lucrarile promise?”, arata un clujean de pe strada respectiva.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

groapa strada viitor zorilor primariei plomba primariei cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053130 (s)