Carrie Kosinski, o femeie de 28 ani a visat sa aiba o familie numeroasa. Din pacate, medicii au anuntat-o pe ea si pe sotul ei, Craig Kosinski ca nu vor putea avea copii pe cale naturala. Cei doi au fost devastati de veste.

Viata insa avea alte planuri pentru ei. In iulie 2013, o cunostinta era insarcinata si a intrebat-o pe Carrie daca vrea sa adopte copilul ei. Sotii Kosinski au fost de acord, dar de abia mai tarziu au aflat ca nu e vorba de un singur copil, ci de gemeni. Adalynn si Kenna s-au nascut pe 28 februarie 2014.

In anul ce a urmat, aceeasi cunostinta i-a contactat pe sotii Kosinski si i-a rugat sa aiba grija si de cealalta pereche de gemeni pe care o aveau, JJ si CeCe. Gemenii se nascusera tot pe 28 februarie, dar in 2013.

Carrie a urmat un tratament de fertilizare si a nascut o pereche de gemene tot pe 28 februarie.

“La noi in casa nu exista momente in care sa ne plictisim” – a declarat Carrie.

Toate seturile de gemeni au venit pe lume prin operatii de cezariana. Carrie este mereu intrebata daca si-a planuit venirea pe lume a copiilor. Ea a declarat presei ca a nascut la 24 de saptamani, asa ca nu a fost nimic planuit.

Singurul lucru care a fost planuit era adoptia de copii, dar au reusit sa faca totul pe dos. Adoptia primelor perechi de gemeni nu este inca finalizata din motive financiare.

Costul adoptiilor este unul urias, mai ales ca tanara familie depinde doar de salariul de contabil al lui Craig. Familia Kosinski a deschis numeroase pagini pe internet pentru a solicita ajutor financiar.

Adoptia costa 18.000 dolari, iar cei doi si-au stabilit o tinta de strangere de fonduri de 15.000 dolari. Momentan mai au de strans 2.500 dolari pentru a finaliza adoptia.

Cuplul a declarat presei ca isi doreste in continuare copii.

  coral