News Flash:

Un grup de clujeni din Sillicon valey a dezvoltat aplicatia “Atelier”, printr-un start-up 100% romanesc - VIDEO

30 Octombrie 2014
957 Vizualizari | 1 Comentarii
Clujenii de la Tulemod, cu sediul in Silicon Valley (SUA) vor prezenta in cadrul conferintei Hotspot Fashion aplicatia de e-commerce lansata in premiera in cadrul Salonului Romanian Fashion Trends & Brands, editia din 2014. Acestia asigura ca aplicatia va redefini modului in care utilizatorii, designerii si retailerii interactioneaza online schimband complet si definitiv moda.

Aplicatia americana recreeza avataruri 3D, ofera body-model-uri realiste si promite sa optimizeze stocurile prin analiza bazei de date.

Produsul este oferit de Tulemod, companie start up 100% romaneasca specializata in servicii digitale de fashion interactiv, a caror fondatori, Daniela Florescu si Bogdan Pintea, sunt stabiliti in Silicon Valley, cu departamente de cercetare si dezvoltare in Seattle si in Cluj-Napoca.

In cadrul conferintei unice in tara, dedicata segmentului de fashion e-commerce, Hotspot Fashion, editia fashion meets tech, care va avea loc in Cluj, in 30 octombrie, participantii vor descoperi beneficiile pe care le poate aduce aceasta aplicatie atat designerilor, cat si retailerilor online cu stocuri mari.

CTO Dr. Radu Orghidan va dezvalui date si statistici care vorbesc despre preferintele clientilor, aflate din activitatea generata de utilizatori.

Ce face aplicatia?

Aplicatia permite designerilor si brandurilor sa creeze mostre care sunt modelate si incarcate in baza de date a aplicatiei. Utilizatorul are posibilitatea de a-si distribui imaginea prin intermediul Facebook, Twitter sau Pinterest, oferind profesionistilor date si statistici in timp real ce vor fi folosite la previziunea tendintelor.

Datele extrase din comportamentul clientilor ajuta la stimularea pietei pentru receptarea noilor creatii. Astfel se minimizeaza riscul investitiei in producerea acestora si se maximizeaza beneficiile oferind informatii despre pozitionarea brandului si preferintele utilizatorilor.  
In data de 30 octombrie, participantii la Hotspot Fashion vor avea ocazia sa afle si despre alte noutati de pe acest segment de la speakeri care  vin din UK, Bucuresti si Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Cristina Popa, Head of Customer Service Fashiondays, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Liana Martin, autor carti si fashion editor
fashionandbeauty.ro, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Alina Ceusan, lifestyle blogger, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

Programul poate fi consultat pe http://hotspotfashion.ro, unde se pot face si inregistrarile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


clujenii tulemod silicon valley hotspot fashion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 34 queries | Mysql time :0.065728 (s)