News Flash:

Un jurnalist american despre CIORBA DE BURTA romaneasca: "Daca a fost vreodata un fel de mancare..."

15 Septembrie 2014
1509 Vizualizari | 0 Comentarii
Sub pseudonimul "Frugal Traveler", Seth Kugel calatoreste cu buget redus in toata lumea si isi povesteste aventurile pe site-ul celebrului ziar american New York Times.

El a vizitat Transilvania, intr-o excursie in care a incercat sa evite raportarea la Dracula. A vizitat Brasovul, Sighisoara, Biertan, Copsa Mare, Castelul Bran si Pelesul si s-a aratat incantat in mod special de Sighisoara si Castelul Peles, dar si de produsele culinare locale, printre care ciorba de burta.

"Daca a fost vreodata un fel de mancare creat pentru refacerea puterilor dupa schi, acesta este ciorba de burta romaneasca”, scrie un popular blog afiliat New York Times. "O supa bogata, omniprezenta si ieftina", adauga Seth Kugel, autorul blogului.

Totusi, Sighisoara a fost revelatia calatoriei. „Sunt foarte pretentios cand vine vorba despre orase medievale inconjurate de ziduri”, scrie Seth Kugel.


frugal traveler seth kugel dracula brasovul sighisoara biertan pelesul
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1014 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017031 (s)

loading...