News Flash:

Un nou drum judetean din Cluj a fost in reabilitare

20 August 2016
1000 Vizualizari | 1 Comentarii
Sancraiu Alunis
Consiliul Judetean Cluj anunta startul lucrarilor de reabilitare si modernizare a unui nou drum judetean, respectiv DJ 103 J Sancraiu - Alunis.

 Lucrarile de modernizare constau in realizarea de fundatii, podete, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje rutiere, taierea vegetatiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic si a stratului de uzura.

 „Ma bucur sa pot anunta faptul ca, in paralel cu lucrarile de reabilitare si cu cele de intretinere deja aflate in executie, am demarat modernizarea unui nou drum judetean. Satisfactia mea e legata de faptul ca vorbim, din nou, despre lucrari complexe, in profunzimea drumului, care se finalizeaza cu turnarea de covor asfaltic in doua straturi si care, evident, au o durata de viata sporita si ofera conditii optime de circulatie", anunta Alin Tise, presedintele CJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alin tise
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Marian  | #20884
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0935 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031769 (s)