Cazul Luizei Melencu pare ca se complica pe zi ce trece, iar familia fetei despre care se presupune ca ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, acuza autoritatile ca nu inainteaza in niciun fel cu ancheta. Recent, unchiul Luizei ar fi primit un nou mesaj de pe telefonul care i-ar fi apartinut tinerei.

Monica Melencu a povestit, in direct la Antena 3, ce continea mesajul.

    ”E acel mesaj. Sunt disponibil, numar si data. Si cand sunam e indisponibil. Am fost la compania de telefonie mobila. Am vorbit cu procurorul. A ramas domnul Tonel (avocatul familiei – n.r.) sa discute”, a spus Monica Melencu.

Luiza Melencu a disparut de acasa in luna aprilie 2019

Luiza Melencu a disparut de acasa in luna aprilie, dupa ce a plecat de acasa ca sa scoata niste bani de la bancomat. Fata ar fi avut acelasi sfarsit ca si Alexandra Macesanu, adica ar fi fost rapita de Gheorghe Dinca, violata si mai apoi ucisa.

Cu o zi inainte sa dispara de acasa, insa, Luiza s-a despartit de iubitul ei. Si-a sters si toate pozele de pe Facebook si i-a facut o marturisire prietenei ei: ”Numai ca sambata, cu o zi inainte sa dispara, m-a anuntat ca s-a despartit de el”, a marturisit prietena Luizei,

coral