Atunci cand cobori din avion si doresti sa iei un taxi poti avea parte de surprize neplacute. Si nu este pentru prima oara cand astfel de situatii jenante sunt prezentate, public, de cei care au fost inselati de soferii de taxi dupa ce au aterizat pe aeroportul Otopeni.

Unii dintre soferii de taxi care stationeaza in fata aeroportului Otopeni doresc, cu tot dinadinsul, sa isi rotunjeasca veniturile pe spinarea unor calatori creduli. Iar daca acestia sunt straini, atunci cu atat mai bine. Numai ca exista si reversul medaliei. Un calator ”cu imaginatie” s-a dat drept strain in fata taximetristului, iar urmarea este absolut senzationala.

”Cand iei taxiu la nimereala din aeroport si te dai strain ”, a scris cel care a avut parte de o asemenea experienta neplacuta. Iar mesajul a fost completat cu un filmulet sugestiv.

Bineinteles, soferul i-a cerut o suma exagerata la terminarea cursei, bazandu-se pe faptul ca ”strainul” nu stie cum e treaba cu ”preturile” prin Romania. Numai ca finalul l-a determinat sa ramana… cu gura cascata!

coral