News Flash:

Un suc foarte bun pentru detoxifierea ficatului

22 Martie 2014
1851 Vizualizari | 0 Comentarii
Primele semne de intoxicare sunt oboseala persistenta, dificultati de concentrare, insomniile, infectii frecvente, dureri de cap, depuneri de grasime, rigidizarea membrelor, valori crescute ale colesterolului, lipidelor, acidului uric.

Ficatul este principalul organ de metabolizare a alimentelor, el fiind primul care vine în contact cu sangele care transporta toxinele ce provin din diferite surse. Avand un rol atat de important, este de preferat sa ne luam masuri de precautie pentru a-l proteja si a-l feri de orice îmbolnavire.

Pentru aceasta este recomandat sa reducem consumul de alcool, sa consumam zilnic ceaiuri din plante. Trebuie sa avem grija si la alimentatie. Hrana sa fie constituita din produse naturale, fara conservanti.

Dimineata: un suc din ridiche neagra (150g), morcov, pastarnac si patrunjel cate 200g.

La pranz: supa crema de varza alba: la un litru si jumatate de apa se adauga 500g de varza alba, un fir de praz, un morcov, un patrunjel, o telina mica, o lingura de ulei; se paseaza la rece, se servesc cu leustean si patrunjel verde tocat marunt, piure de spanac cu ciuperci si usturoi pisat.

Seara: salata de andive cu praz.

Aceasta cura de dezintoxicare se poate tine dupa urmatoarea schema: o zi pe saptamana – timp de o luna sau 3 zile la rand în luna februarie.

Pregatiti-va de Revelion cu ceaiuri

Alta “poarta” de eliminare a toxinelor e reprezentata de rinichi. Iata ce trebuie sa faceti pentru a-i “pregati” de Revelion, cand urmeaza alte excese alimentare:

Evitati administrarea de analgezice sau alte medicamente care alunga durerea!

Faceti o cura cu ceaiuri din plante! Astfel, timp de 3 zile se beau sucuri din mere, minimum 200 ml dimineata.

Dupa o ora, se bea un ceai preparat din musetel, coada-soricelului, urzica, coada-calului si strugurii ursului în parti egale. Din acest amestec se prepara o infuzie la 250 ml apa clocotita. Se consuma 4 cani pe zi.

Atentie la lichide!


Pe tot parcursul zilei se consuma apa plata, minimum un litru si ceai – infuzie de galbenele cu rostopasca, frunze de zmeur si coada-calului, în parti egale.

Se prepara aceasta infuzie din 1000 ml apa clocotita în care se adauga o lingura din amestecul de mai sus, se acopera 5 minute, se strecoara si se consuma pe parcursul unei zile, cu înghitituri mici.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

intoxicare conservanti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0845 (s) | 32 queries | Mysql time :0.017111 (s)