Un tata a fost arestat pentru ca a lasat-o insarcinata pe fiica lui de doar 14 ani. Fata era oarba, iar grozavia s-a intamplat la doar cateva luni dupa ce mama ei a murit de cancer. Politistii l-au prins pe agresor in casa lui din Tam Nong, un oras din nord-estul Vietnamului, dupa ce copila a nascut o fetita. Testele ADN care au fost efectuate au aratat ca el era tatal bebelusului abia venit pe lume.

Detalii socante au iesit la iveala dupa ce tatal a fost arestat
Mama fetei de 14 ani murise de cancer la san, iar ea si cei trei frati ai ei ajunsesera sa traiasca din mila vecinilor. Cu totii au fost impresionati de povestea tatalui care a ramas sa creasca singur patru copii si il ajutau cu bani si alimente. Se pare, insa, ca barbatul ajunsese sa consume totai banii pe care ii primea pe bauturi alcoolie si jocuri de noroc.

Bunica fetitei al carui nume nu a fost dezvaluit a vorbit despre problemele pe care nepoata ei le avea. Adolescenta avea dificulati de invatare din cauza unei anomalii genetice de care suferea toata familia. Nu doar ea era oarba, ci si restul familiei isi pierduse partial vederea, iar lucrurile risca sa se inrautateasca, relateaza The Sun.  Batrana a mi-a spus si ca familia lor este atat de saraca incat toti copiii dorm in acelasi pat si se gandeste cu groaza la faptul ca inca un bebelus va veni pe lume si ca nu va mai fi un barbat in casa, care sa poata munci.

coral