News Flash:

Univers T, premiat de Camera de Comert si Industrie Cluj. Compania mai primise un premiu similar la inceputul lunii la Bucuresti

15 Noiembrie 2015
1250 Vizualizari | 1 Comentarii
Premiu Univers T
Societatea Univers T a primit premiul I la sectiunea Comert - Turism, Intreprinderi Mijlocii acordat de Camera de Comert si Industrie Cluj. Aceasta distinctie a fost acordata la doar cateva zile dupa ce compania care administreaza hotelul-restaurant Univers T a fost distinsa cu un premiu similar din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in data de 5 noiembrie, la Bucuresti.

"Suntem deosebit de onorati de cele doua distinctii. Pe lista premiatilor, alaturi de Univers T, s-au regasit companii precum Selgros, Kaufland sau Rompetrol, ceea ce arata ca aceste premii au un fundament foarte serios si ca ele exprima realitatea economica. Clasamentul a fost intocmit de Camera de Comert si Industrie in baza unor criterii care au inclus cifra de afaceri neta, profitul din exploatare sau eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat. Toate aceste lucruri au fost posibile datorita unei echipe performante si ma refer aici in egala masura la angajatii efectiv si la membrii Consiliului de Administratie al societatii noastre. I-as mentiona in mod special pe directorii generali adjuncti Brandusa Mandru si Viorel Luca, precum si pe managerul SMC, Adrian Pop. Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc clientilor nostri, care ne-au fost alaturi in tot acest an", a declarat directorul general al Univers T, Valentin Lungu.

Complexul Univers T a luat nastere in 1985 sub denumirea de Casa Tineretului, iar in 1992 a fost preluat de Consiliul Judetean Cluj in calitate de actionar unic. Renovat in 2011, Univers T ramane unul dintre hotelurile de top in preferintele turistilor.

"Cele doua premii reflecta activitatea companiei noastre de anul trecut. Insa indicatorii obtinuti pana acum in anul 2015 din activitatea noastra directa ne fac sa speram ca rezultatele noastre vor si mai bune la finalul acestui an decat cele de anul trecut", a adaugat Valentin Lungu. Pana acum, in primele zece luni ale anului Univers T a cazat aproximativ 19.000 de turisti, iar gradul de ocupare a ajuns la 75 la suta, in crestere cu 2,5 la suta fata de aceeasi perioada a anului 2014.

Pe langa imbunatatirea si diversificarea serviciilor, respectiv cresterea portofoliului de clienti, in perioada imediat urmatoare SC „Univers T" intentioneaza sa inceapa lucrarile de renovare-modernizare la amfiteatrul de 310 locuri, precum si lucrarile de modernizare a bazei sportive proprii. Aceasta va avea doua terenuri de tenis acoperite, doua in aer liber si un teren de fotbal sintetic. Acestea vor fi dotate cu nocturna si supravegheate video si vor avea servicii conexe precum dusuri, vestiare, bai, parcare, incalzire (cele acoperite), inchirieri echipamente sportive etc. De asemenea, deasupra corpului anex cu servicii va fi creata o terasa. In plus, conducerea Univers T doreste amenajarea cabanei de la Calatele Padure pentru a putea fi reintrodusa in circuitul turistic. Dupa finalizarea acestor lucrari, unitatea va avea un centru de conferinte extrem de competitiv, o cabana si o baza sportiva si de agrement moderne, care vor genera venituri suplimentare importante, directe si indirecte, care vor intregi oferta complexului hotelier Univers T.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Univers_T
univers t selgros kaufland rompetrol valentin lungu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 34 queries | Mysql time :0.054437 (s)