Olivia Steer traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Andi Moisescu, care o sprijina si o sustine neconditionat. Cei doi au impreuna doi baieti, cu totii au adoptat hrana raw-vegana, stil de viata pe care il promoveaza de cativa ani buni.

In 2006 Olivia prezenta alaturi de Stefan Banica, primul sezon al emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, apoi a fost inlocuita de Iulia Vantur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economica „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasa TV.

Doua tragedii i-au schimbat radical viata: moartea tatalui si a surorii sale, in urma cu noua ani, ambii rapusi de cancer. Atunci Olivia Steer a renuntat atunci la televiziune si s-a focusat pe blogul sau, unde militeaza impotriva vaccinurilor, a mamografiilor, a chimioterapiei.

Andi Moisescu, raspuns inedit cand a fost intrebat de revenirea pe TV a sotiei lui

Intrebat cum reuseste sa aiba timp si pentru filmarile celor trei emisiuni, pentru evenimentele private, unde e DJ, dar si pentru familia lui, prezentatorul TV a spus ca s-a inconjurat de oameni extraordinari, care il ajuta si astfel, el are timp pentru toate: “Unele lucruri sunt mai putin vizibile, pentru ca le fac in zona evenimentelor private. Mai vizibila este aceasta reintoarcere a mea catre o pasiune mai veche, si anume invartirea discurilor. M-a apucat din nou sa pun muzica in cluburi cu mai vechii lupi de mare, prieteni cu care am pus muzica si in tinerete, cu fosti colegi de la Pro FM.

Ne miscam. Eu sunt mare amator de vacante cu multe activitati, in care nu stai sa te plictisesti. Am incercat sa le transmit dragostea asta pentru sport si as si zice ca mi-a reusit. Amandoi au fost azi (23 august, n.r) in Skate Park, s-au dat peste cap cu trotinetele. I-am dus fix inainte sa ajung aici, la lansarea de grila a PRO TV-ului.” , a spus pentru jurnalistii de la click.ro.

Cat priveste revenirea pe sticla a superbei sale sotii, Andi Moisescu a marturisit ca nu stie daca o mai intereseaza acest aspect si ca ea isi dedica foarte mult timp celor doi baieti pe care ii au: David si Luca.

“Nu stiu daca o mai pasioneaza subiectul asta, ma bucur foarte tare sa o vad in varianta in care sa se ocupe exact asa cum se ocupa de copiii nostri. Este cartea castigatoare, si pentru care ii voi ramane profund recunoscator. E foarte important cand de copii se ocupa mama si tata. E cea mai norocoasa ecuatie posibila”, a declarat Andi Moisescu, conform sursei citate mai sus.

coral