La doar 27 de ani, Deea Codrea de la ‘Bravo, ai stil Celebrities’ are o poveste de viață impresionantă. În spatele imaginii strălucitoare se ascund realizări, dar și dezamăgiri. Concurenta ‘Bravo, ai stil Celebrities’ a vorbit în cadrul emisiunii despre un moment trist din trecutul ei: divorțul de bărbatul pe care-l iubea din adolescență.

E competiție mare între cele nouă concurente, dar Deea Codrea de la ‘Bravo, ai stil Celebrities’ a reușit să câștige, cel puțin pentru moment, simpatia colegelor. Bruneta și-a deschis sufletul în timpul emisiunii de la Kanal D și a vorbit despre un moment mai puțin plăcut din trecutul său, cel al divorțului de bărbatul pe care îl iubea din liceu.

Deea Codrea de la ‘Bravo, ai stil Celebrities’ și-a cunoscut fostul soț pe când avea doar 17 ani și era elevă în Pitești, orașul său natal. După șase ani de relație au decis, în 2014, să se căsătorească, dar mariajul nu a durat decât doi ani. În mod neașteptat, cei doi nu doar că au păstrat legătura după separare, dar continuă să lucreze împreună, întrucât dețin împreună o agenție de modeling în Pitești.

De altfel, Deea Codrea de la ‘Bravo, ai stil Celebrities’ a dovedit că are afacerile în sânge încă din vremea liceului. Când a preluat agenșia de modeling, avea doar 18 ani și se pregătea pentru Bacalaureat.
Povestea de viață a concurentei de la ‘Bravo, ai stil Celebrities’ le-a impresionat atât pe colegele din competiție, cât și pe membrii juriului, toți apreciind curajul său de a-și deschide inima despre un moment atât de delicat într-o emisiune.

coral