News Flash:

Veste buna de la RAR pentru soferi! E in avantajul tuturor proprietarilor de masini

28 Ianuarie 2016
2996 Vizualizari | 1 Comentarii
Rar
Registrul Auto Roman (RAR) va prelungi, incepand din luna februarie, programul de lucru cu publicul, dar numai o zi pe saptamana

Intr-un comunicat al Registrului Auto se arata ca in fiecare zi de joi, clientii vor putea beneficia de serviciile RAR pana la ora 20.00, masura posibila prin decalarea corespunzatoare a programului de lucru pentru o anumita parte din angajatii RAR.

"Consideram ca este o decizie fireasca din partea unei institutii care isi respecta clientii, intrucat exista persoane care nu isi pot neglija unele activitati in prima parte a zilei. In functie de interesul publicului fata de aceasta initiativa, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, a declarat George Dinca, Directorul General al Registrului Auto Roman.

In prezent, in reprezentantele RAR, programul cu publicul se desfasoara in intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pana joi, respectiv 8.00 – 13.30 in zilele de vineri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rar george dinca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

cristi  | #19598
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: cristi_luca_17@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035117 (s)