News Flash:

Veste buna! Luni se semneaza contractul de executie a lucrarilor de modernizare in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor

6 Iunie 2015
1173 Vizualizari | 2 Comentarii
In cursul zilei de luni, 8 iunie 2015, de la ora 10,00,  la sediul Consiliului Judetean Cluj de pe Calea Dorobantilor nr. 106, in Sala mare de sedinte, va avea loc semnarea contractului de executie a lucrarilor de modernizare a infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor.

Documentatia de atribuire a contractului care vizeaza proiectarea si executia restului de lucrari la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor", a fost validata de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP).

In urma licitatiei electronice, oferta declarata castigatoare a contractului de achizitie publica avand ca obiect rest de executie lucrari pentru obiectivul „Modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor" a fost cea depusa de ofertantul Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA - SC Cridov  SRL, cu o propunere financiara de 13.324.190,24 lei, fara TVA.

Comunicarile rezultatelor pentru procedura de licitatie au fost transmise ofertantilor in data de 20.05.2015, iar ultima zi de depunere a contestatiilor a fost 02.06.2015.

Nu a fost inregistrata nicio contestatie in termenul stabilit.

In aceste conditii, contractul va fi semnat de reprezentantii Consiliului Judetean Cluj, ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat a judetului Cluj si ai castigatorului licitatiei contractului de executie a lucrarilor, respectiv Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA - SC Cridov  SRL.

„Modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor" este un proiect al CJ Cluj, implementat de RAADPP Cluj.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

contractului anrmap ic ponor raadpp cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 23 queries | Mysql time :0.054252 (s)