Încă o vedetă se pregătește să devină mămică și, chiar dacă vestea nu a fost anunțată oficial, toți cei care o cunosc și o admiră se bucură pentru un astfel de moment cu totul special în viața ei.

Rodica Miron – fosta asistentă de la ”Răi da` Buni –  a fost dată de gol de o foarte bună prietenă, iar fanii săi așteaptă, acum, și anunțul vedetei. După ce s-a căsătorit cu iubitul său englkez, Rodica Miron va deveni mămică, iar o astfel de bucurie este greu de descris în cuvinte.

Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, a fost cea care a transmis, în mediul online, această veste-bombă, după ce a fost – alături de Rodica – la Paris, acolo unde au participat la un eveniment dedicat modei. Ana Pîrvulescu a fotografiat-o pe Rodica Miron, iar ținuta lejeră ascunde un început de burtică.

Rodica Miron, căsătorie ”la secret”

Rodica Miron s-a căsătorit civil cu englezul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire, iar vedeta a făcut fericitul anunț în cadrul show-ului de televiziune unde a muncit în urmă cu câțiva ani. Bineînțeles, Mihai Morar a felicitat-o imediat pentru noul capitol din viața sa.

“Am tot călătorit cu un grup de prieteni și m-a cerut. Am crezut că glumește deoarece el are multe glume”, a povestit fosta asistentă în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”. Rodica Miron a mai mărturisit că ceremonia religioasă și petrecerea vor avea loc chiar anul acesta. În urmă cu câterva luni, atunci când vedeta și-a aniversat ziua de naștere, ea a primit de la partenerul său un inel minunat. “Eu am primit un inel de ziua mea, dar nu a venit cererea. Ştie că mă aştept la un al doilea inel”, a spus la acea vreme. Rodica Miron și soțul ei formează un cuplu de trei ani, iar englezul o ajută în afacerea pe care ea o deține.

coral