Mario Iorgulescu a provocat, acum cateva zile, un groaznic accident de circulatie in urma caruia un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, a decedat. Fiul presedintelui LPF se afla sub influenta alcoolului, iar expertiza a stabilit si ca, inainte de accident, consumase cocaina.

Mario Iorgulescu se afla internat, in stare foarte grava, la spitalul Elias din Bucuresti, medicii facand toate eforturile pentru a-l stabiliza. Dar vestile nu sunt deloc bune, organismul lui Mario Iorgulescu fiind foarte aproape de a ceda.

Rinichii lui nu mai functioneaza. A fost nevoie ca medicii sa il conecteze la aparate pentru a face dializa, informeaza antena3.ro. Surse din cadrul spitalului Elias au spus ca starea lui Mario Iorgulescu este critica si riscul de deces a crescut.

Fiul presedintelui LPF, in continuare la Terapie Intensiva

Potrivit surselor din ancheta, acul vitezometrului din bordul bolidului de lux al lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de km/h. Fiul presedintelui LPF se afla, in continuare, la Terapie Intensiva.

„Referitor la starea de sanatate a pacientului Mario lorgulescu, internat in spitalul Elias, facem urmatoarele precizari: contuzia pulmonara are o evolutie lent favorabila, cu ameliorarea parametrilor respiratori si scaderea consecutiva a necesarului de asistare ventilatorie; leziunile peretelui toracic sunt inca in perioada de consolidare, necesitand repaus si analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezectiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea in perioada de vindecare, dar riscul de fistula anastomotica persista”, au aratat reprezentantii Spitalului Elias.
Mario Iorgulescu, proces penal

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a fost inregistrata o cauza penala in care se efectueaza cercetari in rem cu privire la infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dar si a substantelor psihoactive. Rudele lui Dany Vicol vor, cu orice pret, ca justitia sa-l condamne pe Mario Iorgulescu, in cazul in care va supravietui.

Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 g/l alcool pur in sange la momentul primei prelevari a mostrelor biologice si de 1,76 g/l alcool pur in sange la momentul celei de-a doua prelevari. Fiul sefului de la Liga ar fi consumat cocaina inainte de a produce teribilul accident de pe Soseaua Chitilei.

 

coral