A murit Victor Andoni, ofiter din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Vrancea. Decesul ofiterului a survenit acasa. Victor Andoni avea doar 38 de ani.

Ofiterul Victor Andoni se lupta de mai multi ani cu o boala nemiloasa. Trupul neinsufletit va fi depus de la Biserica de pe strada Simion Barnutiu din Focsani, langa sediul Palatului de Justitie.

“Din pacate, informatia este una reala. Colegul nostru, comisarul Victor Andoni, a decedat in aceasta seara (ieri – n.r.). A fost un om si un coleg deosebit si ne pare nespus de rau ca a plecat dintre noi. Intreg colectivul SCCO Vrancea este alaturi de familia indurerata si ii transmitem pe aceasta cale sincere condoleante. Pe Victor, Dumnezeu sa-l odihneasca”, a declarat comisarul sef Costel Manea, potrivit informatiilor furnizate de monitoruldevrancea.ro.

Victor Andoni si-a inceput cariera in politie in anul 2005. In acelasi an, s-au pus bazele compartimentului specializat in combaterea criminalitatii informatice si a fraudelor cu conturi bancare. De-a lungul rimpului, Victor Andoni solutionat zeci de dosare si cauze complexe care au avut ca obiect – in principal – infractiuni cu carduri, acces neautorizat la sisteme informatice, pornografie infantila si fapte din sfera macrocriminalitatii economico-financiare.

coral