Victor Slav a uitat-o definitiv pe Bianca Dragusanu, singurul lucru care ii mai aduce impreuna este fetita lor, Sofia. Prezentatorul tv se iubeste de sase luni cu Raluca Silea, o bruneta sexy, care a reusit sa ii faca inima sa bata din nou. Relatia lor evolueaza pe zi ce trece, astfel ca au facut pasul cel mare.

Victor are intentii cat se poate se poate de serioase cu Raluca, recent, a luat decizia de a o prezenta pe noua lui iubita prietenilor lui, dar si rudelor, ceea ce a bucurat-o foarte tare pe bruneta.

Raluca Silea lucreaza la o celebra casa de productie, unde se ocupa de artistii in voga ai momentului, carora le umple agenda de evenimente si mai are in grija promovarea unui magazin online de haine dedicat atat femeilor, cat si barbatilor. Este si absolventa a Facultatii de Stiinte Politice si a lucrat, in trecut, la o companie cunoscuta care comercializeaza produse din tutun.
Cum s-a cunoscut Victor Slav si Raluca Silea

Raluca si Victor Slav s-au cunoscut vara trecuta, dar bruneta era implicata intr-o alta relatie amoroasa. Pana se se intalnrasca, cei doi au vorbit pe retelele de socializare, unde se pare ca prezentatorul tv ar fi facut primul pas.

„Victor a vazut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie si de aici a inceput totul. Au vorbit, iar dupa doar cateva zile s-au intalnit. Raluca l-a placut foarte mult, din prima. Ea avea alta relatie, la vremea respectiva, dar a renuntat de dragul lui Victor. Intre timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursa din anturajul Ralucai, pentru revista Viva.

Pana la Raluca, despre Victor s-a mai spus ca ar fi cucerit o domnisoara la Sibiu, dar prezentatorul tv nu a vorbit niciodata despre aceasta idila.

Victor Slav a fost casatorit cu Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

coral