Victor Slav a fost implicat intr-un scandal in urma cu ceva timp, atunci cand a fost prins ca a consumat substante interzise in timp ce se afla la volan.

Fostul "baiat de la meteo" a contestat decizia magistratilor in instanta, referitoare la o amenda primita in aceasta primavara  si a sperat ca se i se va face dreptate, insa magistratii de la Judecatoria Sighisoara au respins cererea acestuia, anunta Antena Stars.

Victor Slav a primit o amenda de circulatie atunci, iar cand s-a intors in Bucuresti a actionat cu ajutorul unui avocat si a contestat amenda, desi primise procesul verbal. Acum judecatorii i-au respins cererea.
A fost prins conducand sub influenta substantelor interzise

Victor Slav a avut permisul suspendat de mai multe ori, iar in luna august a acestui an a fost oprit de un echipaj de politie pe Autostrada A3, pentru un control de rutina. Atunci, s-a aflat ca a consumat substante interzise la volan si astfel s-a ales cu dosar penal.

Atunci Victor Slav se afla singur in masina. De asemenea, cand a coborat din autovehicul, prezentatorul, care a consumat marijuana, parea dezorientat, era incorent si avea pupilele dilatate, la fel cum se intampla cu oricare dintre consumatorii de droguri.

Atunci Victor Slav a fost insotit de politisti la IML, pentru mai multe analize, iar atunci Spynews.ro a anuntat ca prezentatorul tv a cerut ca alaturi de el sa fie si cineva din familie, insa a venit doar avocatul.

coral