Un bărbat din Dej, Adoris Pop, care lucrează ca șofer la o firmă din Franța, a devenit eroul zilei la Paris, după ce a prins și a imobilizat un hoț înarmat.

Acesta aștepta marți dimineață un coleg să vină să-l ia din fața unei case de la periferia Parisului. În timp ce aștepta, a văzut că zona a fost împânzită de mașini de poliție, a anunțat observator.tv. Aceștia căutau trei hoți. Doi au fost prinși, dar unul a reușit să scape din încercuirea oamenilor legii. Românul l-a alergat pe respectivul hoț pe străzile din zonă. Dejeanul a reușit să pună mâna pe el și să-l imobilizeze, deși infractorul era înarmat, arată monitorulcj.ro

Hoțul s-a apărat cu spray-ul lacrimogen pe care a reușit să-l fure de la o polițistă înainte de a scăpa. „A ieșit pe geam de la etajul doi, a coborât până pe trotuar, i-a smuls din mână unei polițiste spray-ul lacrimogen, cu tot cu mănușă, după care a fugit”, a povestit Adoris pentru dejeanul.ro. „Mi-a dat cu spray în nas, în gură… peste tot. Toată faza a durat aproximativ 15-20 de secunde. Când au ajuns polițiștii, nu le-a venit să creadă că singur am reușit să îl prind și să îl pun la pământ”, a mai spus Adoris.

Adoris Pop are 28 de ani și de 5 ani este șofer în Franța, la o firmă de construcții.

coral