Primarul Emil Boc a făcut o vizită fulger la  Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca.  Acesta spune că în aceste zile cu ger este necesară o atenție suplimentară oferită patrupezilor fără stăpân.

” Am verificat condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca. Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 – 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt asigurate. Mulțumesc colegilor mei de la RADP pentru grijă și implicare profesională“, a scris edilul pe pagina s-a de socializare.

Din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă a anului, RADP a decis instituirea unei celule de criză capabilă să ia măsuri speciale atunci când situația o impune, pentru a veni în ajutorul patrupezilor care se află în adăposturi. Pentru a putea să le fie asigurat confortul termic, câinii sunt ținuți în interior, iar insalațiile de căldură funcționează la capacitate maximă.

De asemenea, personalul a fost suplimentat astfel încât să poată interveni operativ 24 de ore din 24, precum și în cazul unor situații neprevăzute.

 

coral