Un accident de circulație a avut loc marți dimineața, în jurul orei 10.00, pe o trecere de pietoni de pe strada Horea din Cluj-Napoca, un bărbat fiind lovit în plin în timp ce traversa.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră video amplasată pe bordul unui alt autoturism.

Pe imagini se vede cum autoturismul Dacia Solenza, de culoare galbenă, la volanul căruia se afla un bărbat de 71 de ani, circulă cu viteză dinspre gară spre centrul orașului.

La un moment dat, un bărbat care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, în alergare, apare în fața autoturismului și este lovit cu putere, fiind azvârlit pe trotuar.

Șoferul autoturismului nu l-a observat pe bărbatul de 35 de ani care se angajase în traversare, în fugă, și nu l-a mai putut evita. În urma impactului, pietonul se rostogolește în aer după care se prăbușește pe trotuar, lângă un stâlp.

Azi, in jurul orei 10, un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe strada Horea, colt cu Crisan. Accidentul a fost surprins de camera mea de bord. Sotia mea fiind la volan, a mai mers cateva sute de metrii, a parcat si s-a intors cu filmarea la locul faptei (3 minute au trecut), dar nu a mai gasit pe nimeni acolo”, a relatat cel care a filmat, pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Sursa VIDEO: someseanul.ro

coral