Viorel Catarama a starnit mare valva in mediul online, atunci cand a anuntat ca va oferi o recompensa de 100.000 de euro celui care le va gasi pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. La scurt timp dupa ce a facut publica postarea care precizeaza acest fapt, Viorel Catarama a oferit niste explicatii in plus.

Viorel Catarama a explicat ca, inca din prima zi a izbucnirii scandalului, a avut dubii ca la mijloc ar fi vorba despre crime. Drept urmare, considera ca cele doua fete, Luiza si Alexandra, sunt inca in viata si spera ca stimulul acestei recompense record ii va face pe cei care le cunosc locatia sa vorbeasca.

„Autoritatile nu ne-au aratat dovezi care sa certifice ca fetele sunt moarte. Asistem la incercarea autoritatilor de a ne face sa credem ca fetele sunt moarte. Lumea merge pe ipoteza traficului de persoane. Eu cred ca sunt cateva persoane pe lumea asta care stiu unde sunt fetele. Eu sper ca aceasta recompensa sa le faca pe acele persoane sa vorbeasca, iar fetele sa fie eliberate”, a precizat Viorel Catarama, conform Antena 3.

Mai mult, Catarama a mai spus ca el face toate aceste lucruri din simpla dorinta de a le vedea pe cele doua fete inapoi in sanul familiei. Sustine ca Gheorghe Dinca nu este criminal in serie, ci doar pionul unei retele mult mai mari.

„Pe mine ma intereseaza ca cele doua fete sa fie lasate libere, sa fie redate familiilor, colegilor, prietenilor. Atata tot. Si ma intereseaza ca din miile de fete rapite din Romania sa fie redate familiilor. Atat ma intereseaza. Eu sunt om de afaceri”, a mai spus omul de afaceri.

coral