Viorica Dancila si-a retusat imaginea dupa ce a pierdut sefia PSD. Fostul premier a aparut la sedinta CExN PSD cu o coafura complet neobisnuita fata de cea cu care aparuse in public in ultimele luni: nu mai avea parul prins in coc, ci strans clasic, intr-o coada de cal!

Coafura lejera adoptata de Viorica Dancila era subliniata de o clema, care avea rolul de a-i tine parul strans. Atitudinea fostului sef PSD parea de departe foarte relaxata, la fel ca si acum cateva zile, cand s-a fotografiat cu fanii intr-un hypermarket din Ploiesti.

Social-democratii s-au reunit miercuri, incepand cu ora 15.00, in prima sedinta a conducerii interimare a partidului, dupa demisia Vioricai Dancila si a intregului Birou Permanent National, in urma rezultatului de la alegerile prezidentiale.

Partidul se pregateste, cu Marcel Ciolacu la conducere, sa corecteze, la nivel de imagine, greselile care i-au adus scorul slab la ultimele alegeri, europarlamentare si prezidentiale. Surse din PSD sustin ca Nicolae Badalau va fi sanctionat pentru declaratiile jignitoare la adresa diasporei.

coral