Viorica Dancila are parte de o surpriza uriasa inainte de alegerile prezidentiale de duminca, 24 noiembrie. Liderul social democratilor a aflat cine o va vota in Turul al doilea.

Viorica Dancila are parte de o adevarata surpriza cu doua zile inainte de ultimul tur al elgerilor prezidentile. Se pare ca Uniunea Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul” sprijina alegerea Vioricai Dancila ca presedinte al Romaniei.

Decizia de a o vota pe Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei vine dupa ce pe 14 noiembrie 2019 conducerea Uniunii a semnat un Protocol de colaborare.

Protocolul mai sus mentionat doreste sa apere demnitatea si drepturile militarilor si politistilor, activi si rezervisti.

Protocolul subliniaza faptul ca presedintele PSD, doamna Viorica Dancila, nu considera pensiile militare ca fiind pensii speciale, ci ocupationale. Partidul Social Democrat nu va accepta ca pensiile acestei categorii de personal sa fie taiate prin modificari legislative.

De asemenea, PSD s-a angajat sa sustina in Parlament revenirea la prevederile initiale ale Legii 223/2015, promovata si sustinuta de generalul Gabriel Oprea, in calitate de vicepremier pentru securitate nationala, asumata de PSD, votata de Parlament si promulgata de presedinte.

coral