Viorica Dancila, fost premier al Romaniei si candidat al PSD la alegerile prezidentiale 2019, trece prin momente dureroase. In viata ei s-a petrecut un eveniment trist, pierzand pe cineva la care tinea foarte mult.

A incetat din viata matusa Vioricai Dancila, singura din partea mamei. Femeia avea probleme mari de sanatate si o varsta inaintata, iar organismul sau a cedat. Viorica Dancila se va ocupa de toate pregatirile pentru inmormantarea matusii sale. Trebuie spus si ca realatia dintre Viorica Dancila si matusa sa era un foarte strans, aceasta locuind chiar in apartamentul fostului premier al Romaniei.

Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD: ”Am intrat in alegeri intr-o situatie nu tocmai confortabila”

Marcel Ciolacu spune ca a fost unul dintre sustinatorii Vioricai Dancila atunci cand s-a discutat despre presedintia PSD, numai ca deciazia de a candida si la alegerile prezidentiale a fost una gresita.

” (…) In zilele noastre, dupa europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre sustinatorii ca doamna Viorica Dancila sa devina si presedinta partidului, in aceeasi logica(…). Decizia ca dansa sa fie si candidat a fost una gresita! Ar fi trebuit ca PSD sa fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminica seara, la Antena 3. „PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul de a avea candidat, cu toate ca am intrat in alegeri intr-o situatie nu tocmai confortabila”, a TRANSMIS noul lider PSD.

coral