Sunt de trei decenii impreuna si au construit o relatie care a rezistat tuturor provocarilor timpului. Sotul Vioricari Dancila este manager, iar partea feminina a familiei a fost premier, lider PSD si candidat al partidului la alegerile prezidentiale 2019.

A pierdut in fata lui Klaus Iohannis si a demisionat din functia de presedinte al PSD, dar viata merge mai departe pentru Viorica Dancila. Spune ca acum are mai mult timp liber, iar sotul sau a rememorat perioada in care a cunscut-o pe viitoarea partenera de viata.

”Sincer sa fiu, mi-a fost frica cand am dus-o prima data, pentru ca era o fata de oras. Venise de la oras si am dus-o cu trenul si am luat-o cu caruta de la gara. Au iesit tata, mama. Tata, mama, va prezint viitoarea mea sotie! (…) ”In momentul in care a intrat prima data in curte, tatal meu a zis… m-a tras deoparte si mi-a zis: ”Crezi tu ca o sa se adapteze aici? Cand o auzi maine dimineata macanitul ratelor?” ”Stai linistit, tata, ca o sa vezi ca da”, a povestit la tv Cristinel Dancila, partenerul fostului premier.
Sotul Vioricai Dancila a aparut in ipostaza de ”parat”

Acum cativa ani, sotul fostului premier a fost chemat in instanta de asociatia de proprietari, informeaza stirilekanald.ro. Viorica Dancila apare, in declaratia de avere, cu resedinta in Videle. La judecatoria din oras a fost dat in judecata Cristinel Dancila, obiectul procesului fiind reprezentat de ”pretentii”. Cele doua parti implicate au ajuns la o intelegere, in ultima instanta, iar litigiul a fost incheiat dupa cateva luni.

coral