Viorica de la Clejani a declarat in repetate randuri ca-si doreste o nora cuminte care sa fie gospodina si sa tina cu casa. Dupa ce si-a schimbat look-ul, Fulgy parca are magnet la femei.

Mezinul familiei, Fulgy, s-a pozat alaturi de sexy dansatoarea manelistilor, Larisa Bercea. Focoasa bruneta nu isi ascunde deloc formele voluptoase. Intr-o salopeta plasa, cu sfarcurile putin acoperite, Larisa Bercea apare la pieptul lui Fulgy.

Lui Fulgy nu-i merge rau deloc, schimba masinile ca pe sosete si se afiseaza cu cele mai tari bombe sexy. Baiatul Clejanilor are lipici la fete, dar mai trebuie sa treaca de gura Vioricai.

Fulgy a picat examenul de bacalaureat. Dupa contestatie, baiatul Clejanilor a reusit sa obtina la Istorie o nota si mai mica fata de cea initiala. El reusise sa obtina prima data 5,85 la Limba si Literatura Romana, iar in urma contestatiei a primit 6,15, la Istorie de la 4.35 a ajuns la 4.10, iar la Geografie nota 3,7.

Larisa Bercea, dupa ce a cunoscut celebritatea ca dansatoare la bara participand la un concurs de talente, a devenit una dintre cele mai curtate animatoare de la noi, cluburile intrecandu-se sa o aiba pe scena lor pentru prestatiile ei incarcate de senzualitate. Iar acest lucru, asa cum l-a si recunoscut focoasa dansatoare exotica, i-a adus banii si faima necesara pentru a-si asigura un trai mai mult decat decent.

coral