VIVO! Cluj-Napoca marchează finalizarea cu succes a procesului de modernizare a zonei cuprinse între intrările 1 și 2, prin inaugurarea magazinelor Peek&Cloppenburg, Pepe Jeans, Skechers, ACBC şi Nespresso, în premieră în regiunea Transilvaniei, precum și prin redeschiderea a 13 magazine cu noi concepte de shopping.

  • VIVO! Cluj-Napoca finalizează cu succes procesul de modernizare a 22.000 metri și oferă acum o experiență unică de shopping în regiune.

  • Peek&Cloppenburg devine cel mai mare magazin de fashion retail din Transilvania cu o suprafață de peste 3.000 mp.

  • Pe 17 octombrie, centrul comercial întâmpină vizitatorii în atmosferă de sărbătoare, cu muzică bună, cocktailuri, promoții speciale în magazine şi multe surprize.

Din 17 octombrie 2019, zona modernizată din VIVO! Cluj-Napoca – accesibilă în dreptul intrării 1 a centrului comercial – se redeschide într-un spațiu ultramodern de cumpărături și petrecere a timpului liber. Vizitatorii VIVO! Cluj-Napoca sunt invitați să descopere magazine premium și să se bucure de pauze de shopping la restaurantul Marty, cu un nou design interior, sau la noua cafenea Narcoffee Roasters.

Magazinul Peek&Cloppenburg se deschide în apropierea intrării 1, fiind cel mai mare magazin de fashion retail din Transilvania cu o suprafață de peste 3.000 mp. Retailerul german propune clienților o experiență inedită de shopping, oferind o mare diversitate de colecții de la peste 200 de branduri internaționale renumite precum: Calvin Klein, Armani Exchange, Hugo Boss, Guess, Nike, Tommy Hilfiger și brandurile exclusive Jake’s şi REVIEW. Peek&Cloppenburg sărbătorește marea deschidere cu reduceri de 20% exclusiv pe baza cardului, doar în perioada 17 – 20 octombrie.

Noi concepte de magazine se redeschid în zona modernizată. Magazinele Levi’s, IPB, Motivi, Mango, Multibrand by Kenvelo & Time Out, Lee Copper, Tom Tailor, Sephora și Orsay își lansează magazinele în spații nou configurate, cu un design inovator. Mai mult, în aproprierea intrării 2, alte trei branduri se vor lansa în premieră pentru transilvăneni: Skechers, ACBC și Nespresso.

În zona centrală delimitată de culoarul dintre intrările 2 și 3 se deschide tot în premieră pentru regiunea Transilvaniei magazinul Pepe Jeans, brand renumit pentru colecțiile de casual wear și denim. Totodată, în această zonă redeschid dm, Top Sellers și Salamander cu noi concepte de magazine.

Procesul  de modernizare a fost împărţit în două etape și s-a desfășurat gradual, implicând renovarea și relocarea a peste 30 de magazine. Printre brandurile implicate în proces, dar care au redeschis cu concepte noi în ultimele 5 luni se numără Decathlon, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, CCC, LEGO, Benvenuti, Gatta, O Bag, La Donna, Jolidon, Bugatti, Sensiblu, TUI Travel Center, Penti, Seroussi, Sofiaman, Escudo, Nomasvello și Noriel.

Patru brand-uri renumite deschid porțile în exclusivitate pentru VIVO Cluj-Napoca în ultima zi a lunii octombrie:  Zara lansează cel mai nou concept de magazin la nivel internațional, Massimo Dutti deschide al doilea magazin din oraș, Oysho și Zara Home se lansează oficial în Cluj și își întâmpină clienții cu experiențe inedite.

VIVO! Cluj-Napoca sărbătorește finalizarea procesului de modernizare prin campania NOI SUNTEM NOI, un concept creativ ce reprezintă valorile centrului comercial: respectul pentru tradiție, comunitate și modernitate. Astfel, în data de 17 octombrie, centrul comercial invită vizitatorii să petreacă o zi memorabilă într-o atmosferă de sărbătoare cu muzică bună, cocktailuri, prăjituri, fotografii senzaționale, promoții speciale în magazine și multe alte surprize.

Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România declară: ”Redeschiderea zonei modernizate din VIVO! Cluj-Napoca e un moment important pentru noi, iar rezultatele lucrărilor de modernizare sunt pe măsura așteptărilor. Suntem încântați să oferim o experiență  extraordinară  de shopping milioanelor de clienți care ne trec pragul în fiecare an.” 

Luiza Moraru, Head of CEE Asset Services, CBRE România, a adăugat: “VIVO! Cluj-Napoca este acum destinația de fashion și shopping numărul 1 atât pentru locuitorii din Cluj-Napoca, cât și pentru cei din întreaga regiune și pentru turiștii care vizitează Transilvania. Invităm toți clienții să descopere noi experiențe de shopping și petrecere a timpului liber.” 

Încă de la lansare în 2007, VIVO! a devenit cel mai mare și apreciat centru comercial din regiune, atât ca diversitate de magazine și servicii oferite, cât și din punct de vedere al evenimentelor găzduite, fiind vizitat în această perioadă de aproape 100 milioane de persoane, un record greu de egalat pentru Transilvania.

Proiectul de modernizare a fost implementat de IMMOFINANZ  în calitate de proprietar al VIVO! Cluj-Napoca, CBRE România, compania de management a centrului, ACI, coordonator al lucrărilor de construcţie în calitate de contractor general şi OPTIM, manager extern de proiect pentru IMMOFINANZ. coral