Intortocheate sunt caile iubirii, mai ales atunci cand viata pare sa se transforme intr-o adevarata telenovela! Dupa ce apropiatii celebrilor artisti Vladuta Lupau si Armin Nicoara, pana de curand colegi, au dezvaluit ca intre ei ar fi existat mai mult decat o relatie profesionala, iar cantareata de muzica populara si saxofonistul ne-au oferit declaratii exclusive, noi detalii uluitoare au iesit la iveala.

Potrivit cancan.ro, Vladuta Lupau ar fi avut, anul trecut, inca o relatie sentimentala, cu nimeni altul decat Radu Maricuta, fostul iubit al Crudutei! Totul ar fi luat amploare chiar in preajma sarbatorilor, cand Radu Maricuta a postat, de altfel, pe contul de Instagram mai multe clipuri video in care i-a dat tag Vladutei.

Vladuta, iubire cu Maricuta?

In clipurile respective, se vede cum Radu Maricuta da dedicatii pe banda rulanta pentru Vladuta Lupau, insotite de o ploaie de inimioare. Cel mai „sifonat” din toata situatia ar fi iesit, spun sursele noastre, portarul CFR-ului Adrian Rus, care ar fi aflat, intr-un final, ca Radu Maricuta ar fi avut o legatura cu femeia care i-a devenit sotie, in toamna anului trecut.

„Vladuta Lupau a fost cu Radu Maricuta, el a fost iubitul ei. Tot Sibiul stie! Rus (Adrian Rus, n.r.) i-a gasit mesajele in telefon. Toata lumea stie, inclusiv parintii lui Rus”, au mai declarat niste surse anonime.

Mai mult chiar, cei doi ar fi fost impreuna o luna-doua, iar Instastory-urile facute de Radu Maricuta ar fi fost postate chiar cu o luna sau doua inainte de Craciun. Vladuta Lupau s-a casatorit religios cu Adrian Rus in luna noiembrie.

Armin Nicoara, despre Vladuta Lupau: „Si datorita sfaturilor mele a ajuns unde este acum”

Vladuta a negat ca ea si Armin ar fi avut o relatie secreta si a sustinut ca l-a ajutat in cariera. „Nu am fost amanti! Am avut o relatie familiala, alaturi de parintii mei, parintii lui. L-am ajutat cat am putut. Ca sa se faca mare…  (…) Ai umbla cu unul care are corpul cat mana ta?”, a spus artista.

„Sunt foarte dezamagit de declaratiile Vladutei. Eu pe ea, pe Vladuta Lupau, am respectat-o si pot sa spun ca pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu ma asteptam sa ma faca in halul asta. Intr-adevar, ne-am certat. De fapt, ea a fost certata cu mine, nu eu cu ea. Sufar ca nu mai colaborez cu ea, Vladuta a dorit sa incheiem pe partea muzicala orice legatura si aici s-a rupt totul.

Chiar daca ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia sa faca circul asta, trebuia sa ne continuam pe partea muzicala evenimentele, nu sa faca un circ, sa sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia sa le onoram si sa le spuna ca eu nu mai am ce cauta acolo, ca nu am de ce sa cant cu ea”, a declarat Armin Nicoara.

Radu Maricuta si Daniela Crudu s-au despartit in 2017

Dupa aproape un an de relatie si o legatura plina de suisuri si coborasuri, Daniela Crudu ar fi decis sa puna punct relatiei cu Radu Maricuta si „s-a combinat” cu cel mai bun prieten al acestuia, Razvan de la Giurgiu. Imediat dupa despartire, Cruduta ar fi spus ca Radu Maricuta era copilaros si „nu se ridica la nivelul ei”.

”Daca era dragoste adevarata nu faceam asta. Radu e un copil, nu a putut sa se ridice la nivelul meu. Razvan are afacerea lui, e pe cont propriu. Daca era sa fie dragoste, cred ca am fi putut trece peste asta. Eu imi doresc o relatie deschisa cu un barbat care sa stie sa mentina aprinsa flacara pasiunii. Oricum, m-am bagat intr-o lume si am o viata in care nu am ce face altfel. Asta e. Nu pot sa ma cumintesc dintr-o data, sa ma inchid in casa si sa spun «GATA!». Poate sa castig la LOTO si atunci asta e”, i-ar fi marturisit Daniela unei apropiate, cu o urma de regret in glas. coral