Este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz! Face zeci de milioane de vizualizari din Youtube si zeci de mii de euro din toate evenimentele la care participa. Fanii sunt inebuniti saii asculte melodiile. Este vorba de Vladuta Lupau. noua regina a Youtube-ului.

Informatiile oferite de cancan.ro reprezinta o adevarata bomba in zona vedetelor din Romania. Vladuta Lupua se afla intr-un plin scandal. mai ales ca multe surse povestesc despre o adevarata poveste de dragoste traita de ea si saxofonistul ei. Adrian Rus, portarul celor de la CFR, ar fi fost inselat cu Arman Nicoara, un component important al formatiei artistei. Aflata la un pas de casatorie cu Adrian Rus, artista se bucura de compania de neuitat a lui Arman Nicoara. Aceasta folosea drept pretext, concertele in care se afla pentru a petrece cat mai mult timp cu saxofonistul. Totusi, se pare ca intreaga poveste de dragoste s-a terminat urat, iesind „scantei” intre cei doi.

”Vladuta Lupau si Arman Nicoara au avut o relatie pe ascuns, multa lume stie. Din cate stiu, s-au certat foarte urat. Vladuta umbla pe ascuns cu el si, din cate stiu, Nicoara are iubita si ea acum numai ce a facut nunta. S-a intamplat si in timp ce ea (Vladuta Lupau, n.r.) era impreuna cu Rus. Ei se scoteau ca merg impreuna la cantari”, au dezvaluit surse apropiate celor doi artisti pentru cancan.ro.

„Nu mai am nicio legatura cu Arman Nicoara! Nici macar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborari. Suntem cunostinte si punct. Nu am fost amanti!” a declarat Vladuta Lupau pentru cancan.ro.

coral