Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu bestialitate de iubitul sau croat, Seco Dubravko, a cazut ca un fulger in lumea showbizului romanesc! Inca un personaj care a reusit sa starneasca un lung sir de controverse si sa-i faca pe fani sa-si puna numeroase semne de intrebare este nimeni alta decat Vladuta Lupau.

Vladuta Lupau a facut o afirmatie socanta! Pe contul sau de Tik Tok, artista a postat un clip video pe care l-a facut in masina, in timp ce se afla alaturi de Adrian Rus. Cantareata care a rupt Youtube-ul in doua le-a marturisit tuturor ca a luat bataie, azi dimineata. Ei, dar nu va speriati, caci cei care au vazut clipul video cu pricina, s-au amuzat copios!

Vladuta Lupau nu a fost agresata de sotul ei, Adrian Rus, ci doar a reprodus un scurt video care a devenit viral pe internet: acela in care o femeie simpla, de la tara, este intrebata de un reporter ce anume a primit din partea sotului sau, de Ziua Indragostitilor. Cu zambetul pe buze, aceasta raspunde senin ca nu a primit nimic, nici macar o floare. A doua intrebare pe care i-a adresat-o reporterul a fost: „Puteti macar sa il rugati sa nu va bata azi?”, iar femeia nu a avut nicio retinere sa ofere un raspuns de-a dreptul socant.

„Aaaa…pai am luat bataie, azi dimineata”. Clipul video cu pricina s-a viralizat pe internet, iar pe Tik Tok, tot mai multe personaje il reproduc, pentru amuzament. Desi situatia este cum nu se poate mai trista, vedetele de la noi prefera sa faca haz de necazul femeii de la tara, batuta de sot, asa cum s-a intamplat si in cazul Vladutei Lupau, care a considerat ca este foarte amuzant sa posteze un asemenea clip video.

coral