Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, a facut accident cu masina de 70.000 de euro pe care si-o cumparase cu banii castigati de el. Bolidul de lux a fost grav avariat.

In urmp cu o luna, Andrei Selaru, Selly cum il stie toata lumea, a obtinut carnetul de conducere. Vlogger-ul a muncit extrem de mult pentru a-si cumpara masina visurilor lui si a reusit.

Selly a facut accident, iar daunele sunt destul de mari. Din fericire, tanarul de 19 ani nu a patit nimic, insa va trebui sa suporte cheltuielile pentru reparitia masinii.

Din pacate, vloggerul nu s-a bucurat prea mult de masina. Se pare ca cel vinovat de accident este Selly, potrivit a1.ro.

Selly si-a luat masina din banii castigati de el

In urma cu cateva saptamani, Selly a obtinut carnetul de conducere si a fost extrem de bucuros. Celebrul vlogger a strans bani pentru a-si cumpara masina pe care si-o dorea de atat timp.

Bolidul de lux al tanarului costa 70.000 de euro si este ultimul model. La doar 18 ani, Selly a demonstrat tuturor ca daca muncesti si faci ceea ce iti place poti ajunge departe.

coral