News Flash:

Vrei sa cresti rezistenta organismului la imbolnavire? Mananca asta!

9 August 2013
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7320 RON (+0.0003)
USD: 4.1950 RON (-0.0082)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Nutritionistii recomanda cu incredere sa mancam aceasta leguma bogata in proteine si saraca in calorii. Ai mancat de nenumarat ori ciuperci, dar te-ai gandit vreodata ce se ascunde sub "palaria" lor? Un mare avantaj al ciupercilor este acela ca pot fi incluse in alimentatia persoanelor supraponderale.

"Ciupercile proaspete sunt sarace in calorii (10 cal/100 g) si bogate in proteine, putand fi consumate inclusiv de persoanele care au probleme cu greutatea. Spre deosebire de alte legume, acestea nu contin fitati, prin urmare fierul din ciuperci se absoarbe usor (1 mg/100 g)", a explicat nutritionista Mihaela Bilic pe pagina ei oficiala.

Se pare ca ciupercile au substante antibiotice in structura lor si tocmai acest lucru este benefic pentru organism. "In ciuperci exista fibre, potasiu, seleniu, zinc si toate vitaminele din grupul B, fiind sursa vegetala cea mai bogata in vitamina B3 si B5. Substantele antibiotice din structura lor inhiba si chiar distrug o serie de bacterii, stimuleaza activitatea leucocitelor (globulele albe din sange) si cresc rezistenta organismului la imbolnavire", a subliniat Mihaela Bilic.
sursa: feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

leguma proteine calorii ciuperci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1051 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012753 (s)