Vulpita a venit la Acces Direct pentru a-si prezenta povestea de viata si cu siguranta nu s-a gandit nicio secunda la faptul ca va deveni un personaj viral atat pe micul ecran, cat si pe retelele de socializare.

Pentru ca acum TikTok-ul este la putere, tot mai multe persoane au inceput sa o imite pe Vulpita de la Acces Direct. Printre acestea se numara si fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra Stratan. Vedeta a postat pe contul ei de pe reteaua de socializare un scurt clip video in care spune replicile celebre ale Vulpitei.

„Viorele, gata, s-o incheiet intre noi” spune Cleopatra Stratan, imitand-o pe Vulpita, in timp ce pe fundal se aude vocea lui Viorel: „Ho, fa, stai…”

”Stai, ca acum ma ridic eu la 90 de grade, gata, s-o incheiet”, mai spune din nou, Cleopatra.

Vulpita l-a detronat pe JADOR pe Youtube, dupa ce s-a lansat in muzica

Lansarea in muzica a Vulpitei a fost un real succes, caci nu degeaba aceasta l-a detronat pe JADOR, care ocupa locul 1 in trendingul de pe Youtube. Vazand acestea, artistul s-a revoltat in mediul online.

”Vulpita e pe locul 1. Bai, m-a luat Vulpita. Mor! Bai, cum sa ma ia Vulpita? Nu ma ia Salan, nu ma ia nimeni, ma ia Vulpita. Bai, ce aveti?”, a rabufnit Jador pe contul sau de TikTok.

coral