News Flash:

Vuscan da ordin pentru excluderea lui Seplecan din Consiliul Judetean, ca urmare a eliminarii sale din PNL

30 Martie 2016
1195 Vizualizari | 1 Comentarii
Mihai Seplecan a pierdut functia de consilier judetean
Cariera politica a fostului presedinte de CJ Mihai Seplecan pare sa fie inchiata definitiv, asta dupa ce prefectul Clujului, Gheorghe Ioan Vuscan, a emis in cursul zilei de ieri un ordin "privind incetarea de drept, inainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judesean in Consiliul Judesean Cluj, al domnului Mihai Seplecan, precum si declararea ca vacant al locului de consilier judetean ocupat de acesta".

"Aceasta decizie vine in urma analizei solicitarii Partidului National Liberal-Organizatia Judeteana Cluj, depusa la Institutia Prefectului-Judetului Cluj. Mentionam faptul ca solicitarea a fost insotita de: Decizia nr.1 din 6.11.2015 a Colegiul Director Judetean al PNL Cluj privind excluderea din randul membrilor PNL a domnului Mihai Seplecan si Hotararea nr.3 din 14.03.2016 a Curtii de Arbitraj a PNL privind ramanerea definitiva si executorie a excluderii din randul membrilor PNL a domnului Mihai Seplecan.

In conformitate cu prevederile art. 9 alin.2 litera h^1 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, cu modificarile si completarile ulterioare, calitatea de consilier local sau de consilier judetean inceteaza de drept, inainte de expirarea duratei normale a mandatului, in cazul pierderii calitatii de membru al partidului politic sau al organizatiei minoritatilor nationale pe a carei lista a fost ales.

De asemenea, precizam faptul ca in conformitate cu prevederile art. 12 alin.3 din Legea nr. 393/2004, „In cazul prevazut la art. 9 alin. (2) lit. h^1), in termen de 30 de zile de la data sesizarii partidului politic sau a organizatiei cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pe a carei lista consilierul local sau consilierul judetean a fost ales, prefectul constata, prin ordin, incetarea mandatului consilierului local sau judetean inainte de expirarea duratei normale a acestuia si declara vacant locul consilierului local sau judetean", arata reprezentantii Prefecturii Cluj, citati de Gazeta de Cluj.

Mihai Seplecan a fost demis din functia de presedinte al forului judetean, dupa ce initial pierduse sprijinul PNL Cluj, partid care l-a propulsat in functie si care ulterior l-a si exclus din partid.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Mihai_Seplecan_2
cariera politica mihai seplecan prefectul clujului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

stefy  | #20321
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de emailstefaniailie@hotmail.com:
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1012 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039387 (s)