E oficial! Zarurile au fost aruncate in mariajul Andreei Balan si al lui George Burcea, au dezvaluit surse din anturajul celor doi. Talentata cantareata i-a dat un ultimatum sotului ei, care are un comportament neobisnuit in prezent.

Ce ultimatum i-a dat Andreea Balan sotului ei, George Burcea

Potrivit declaratiilor facute de persoane apropiate celor doi soti, George Burcea inca nu s-a mutat definitiv din casa sotiei sale, Andreea Balan, insa, nici nu mai sta acolo. Actorul revine in caminul conjugal doar ca sa isi ia haine si, desi, artista isi doreste sa discute cu el problemele aparute intre ei, acesta reactioneaza asa cum nu a mai facut-o pana acum. O sursa a spus ca artistul ridica vocea la mama copiilor sai, nu isi doreste sa o asculte si pleaca. Intr-o astfel de situatie delicata, cantareata incearca din rasputeri sa fie tare pentru cele doua fetite superbe pe care le au impreuna, dar isi simte sufletul zdrobit.

“Andreea nu intelege de ce el se comporta asa cu ea, cu sotia lui, mai ales ca este implicat in campania impotriva violentei domestice. Adica, e adevarat, el nu a fost niciodata violent fizic cu ea, dar discutiile pe care le poarta pe un ton ridicat sunt tot o forma de violenta…”, a dezvaluit unul dintre apropiatii indragitului cuplu in cadrul unui interviu.

Totul se intampla la mai bine de cinci luni de la nunta minunata pe care au avut-o si in timpul careia, artista si-a filmat clipul unei piese extrem de emotionante care este despre povestea lor de iubire – a reprezentant un cadou special din partea Andreei Balan pentru George Burcea. In prezent, cei doi se afla in perioada unui ultimatum: cantareata i-a dat un timp de gandire de maximum o saptamana. In cazul in care lucrurile nu se vor linisti, vedeta v-a lua o decizie inteleapta, chiar daca ii va fi cumplit de greu sa faca pasul spre despartirea definitiva.

“Andreea e suparata ca, orice i-ar transmite lui, el se transforma si o trimite la plimbare. Ea nici nu mai stie cum sa reactioneze, dar a decis sa ii mai dea cateva zile, maximum o saptamana, de gratie. Daca nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins sa revina asupra ei. Adica, daca Andreea decide sa se desparta de el, george isi va face bagajele fara sa mai aiba vreo sansa sa o impace”, a declarat una dintre surse.

Andreea Balan si George Burcea au doua fete impreuna

Andreea Balan a devenit mama pentru prima data pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetita sanatoasa de 3,270 kilograme si 49 de centimetri, careia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nasterea fiicei sale, cantareata s-a casatorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superba plaja din Malibu California. Visul de a se insura pe o plaja din America a fost al actorului, iar artista a facut tot posibilul ca acesta sa se implineasca. Biletele de avion catre America au fost cadoul pe care Andreea Balan i l-a facut lui George Burcea la inceputul lui 2017, de ziua lui de nastere.

Cantareata a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului pe 4 martie 2019. La nastere, Clara Maria cantarea 3,190 kg, avea 49 cm si a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cantareata de 34 de ani a facut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operatia de cezariana. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania. Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul si cu totul deosebit.

coral